Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η Hellenic Seaways εξακολουθεί να κοροιδεύει τους επιβάτες της

Εδώ ο κόσμος καίγεται στην κυριολεξία με το θερμόμετρο να φτάνει τους 40 βαθμούς και η Hellenic Seaways εξακολουθεί να μεταφέρει τους ανυπεράσπιστους επιβάτες της προς τα νησιά του Σαρωνικού...

με τα ίδια προπολεμικά κολαστήρια ή αλλιώς δελφίνια ΧΩΡΊΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ!
Τα πράγματα είναι σοβαρά και κανένας δεν κάνει κάτι!ΚΆΝΤΕ ΕΝΑΝ ΈΛΕΓΧΟ ΚΎΡΙΟΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΏΝ ΑΡΧΏΝ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΝ ΤΑ ΔΕΛΦΊΝΙΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΟΠΛΟΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΆΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΊΑ!Και επιτέλους αυτή η απαράδεκτη και ανεύθυνη εταιρία ας μειώσει το εισιτήριο για όσους ταξιδεύουν με αυτά τα κολαστήρια-δελφίνια και όχι να πληρώνουμε 35 ευρώ για να πεθάνουμε εκεί μέσα!

Bloomberg: 10.000 Έλληνες αγόρασαν εξοχικό στην Τουρκία

Εκατομμυριούχοι γυρνούν την πλάτη στις ελληνικές πολυτελείς βίλες καθώς η οικονομία της χώρας μας αλλά και τα δημοσιεύματα που συχνά την παρουσιάζουν ως τον τόπο της… αβεβαιότητας, τους τρομάζει, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.
Ακόμη και οι σημαντικές μειώσεις στις τιμές πώλησης, το ύψος των οποίων καθορίζεται συνήθως από τη βιασύνη και την ανάγκη που έχουν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων να τα πουλήσουν, δεν φαίνεται να τους ελκύουν.
Την ίδια ώρα, με εκρηκτικούς ρυθμούς ανεβαίνει η αγορά εξοχικών κατοικιών στη γειτονική μας Τουρκία. Όπως προκύπτει από έκθεση της τουρκικής υπηρεσίας κτηματογράφησης για τις αγοραπωλησίες που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία τετραετία στην Τουρκία από ξένους, οι Έλληνες έχουν αποκτήσει 9.954 παραθεριστικές κατοικίες, κατέχοντας την τρίτη θέση, μετά τους Βρετανούς και τους Γερμανούς.

Κομοτηνή: Μακελειό στην άσφαλτο με 10 νεκρούς- Στοίβαξαν 14 ανθρώπους σε ΙΧ και έτρεχαν

Το τροχαίο συνέβη στις 6:35 σήμερα το πρωί στον δρόμο Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, στον κόμβο ανατολικής Κομοτηνής, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.
Όπως δήλωσε στο Newsit ο διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, "μιλάμε για μία τραγωδία", μεταξύ των τεσσάρων τραυματιών υπάρχει ένα αγοράκι 5 ετών το οποίο μεταφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη, δύο νεαροί άνδρες και μία νεαρή γυναίκα. Η νεαρή γυναίκα χαροπαλεύει και οι γιατροί δίνουν μάχη για  να την κρατήσουν στη ζωή.

Το αυτοκίνητο, που είχε κλεμμένες πινακίδες από την Αθήνα και στο οποίο συνολικά 14 άτομα είχαν συμπιεστεί για να χωρέσουν, βγήκε από τον δρόμο και χτύπησε πάνω σε διαφημιστική πινακίδα. Εκτινάχτηκε σε μεγάλη απόσταση και ανατράπηκε στο παράπλευρο αντιπλημμυρικό κανάλι, διαχωρίστηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών. 

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες αρχικά στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και στη συνέχεια, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Καθώς η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, εκτιμάται ότι η αιτία πρόκλησης του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο μάρκας Audi A6 έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας από την Σερβία, ενώ μέχρι στιγμής, δεν έχουν εξακριβωθεί και τα στοιχεία ιδιοκτησίας του.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΟΤΑΝ ΤΟΜΣΕΝ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΩΣ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
--Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

ΟΛΟΙ,ΣΕ Ε.Ε,ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ--Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ!!!
-ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ!!!
Η συγκεκριμένη φράση περιέχεται στην ογκώδη έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που δόθηκε λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης στη δημοσιότητα και για το περιεχόμενο της οποίας παραχώρησε τηλεσυνέντευξη ο Πολ Τόμσεν, εκπρόσωπος του Ταμείου στην Τρόικα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Καρκινογένεση, πνευμονικό οίδημα, οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια: αυτά προκαλεί η χημική ουσία CS, που περιέχεται σε χημικά όπλα, σύμφωνα με δεκάδες διεθνείς μελέτες.
CS, ΤΤΡ, χλωροβενζαλδεΰδη: αυτές τις ουσίες περιέχουν τα δακρυγόνα που αφειδώς «κερνάει» -στο όνομα της καταστολής- η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης εξέτασης του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Dadar(w) Bomb Blast - 13 July 2011

http://www.youtube.com/watch?v=rfDFSw9RGsE

Η Αστυνομία προέβη «στην απολύτως αναγκαία χρήση δακρυγόνων», δηλώνει ο εκπρόσωπός της

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, απέρριψε τις οποιεσδήποτε κατηγορίες και επικρίσεις που έχουν διατυπωθεί κατά μελών της Αστυνομίας για...
''δήθεν άσκηση υπέρμετρης βίας ή και αδικαιολόγητης χρήσης δακρυγόνων'', κατά τα χθεσινά επεισόδια που εξελίχθησαν έξω από το Προεδρικό, μετά την ειρηνική διαμαρτυρία στην Πλατεία Ελευθερίας.Τα μέλη της Αστυνομίας είπε ο Μιχ.Κατσουνωτός, «εξάντλησαν όλα τα μέσα που είχαν στην διάθεση τους και όλα τα περιθώρια επιδεικνύοντας την μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση και ιώβεια υπομονή, προτού αποφασίσουν να προχωρήσουν στην χρήση δακρυγόνων».

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011


Realdemocracygr - MultiMedia team
tags: ....photos by el fotografo arremolina text by N.M.
This material is distributed under the CC BY-NC-ND 3.0 license
Το υλικό αυτό διανέμεται υπό την άδεια CC BY-NC-ND 3.0 license
Ευχαριστούμε κύριε δήμαρχε που, παρά τα όσα δηλώνατε τις προηγούμενες μέρες περί
"εκκένωσης" της πλατείας Συντάγματος, τελικά ανταποκριθήκατε στην έκκληση της
ιατρικής ομάδας της πλατείας και στείλατε το "κουτί" ιατρικών αποβλήτων που σας
ζητήθηκε. Κανείς βέβαια δεν περίμενε πως το κουτί αυτό θα ήταν μια παλιά κάλπη, το 
img 3421
"κουτί" όπου κρίνεται το μέλλον ενός λαού. Στην προσπάθεια να ερμηνευθει
img 3416
σημειολογικά, οι γιατροί και οι νοσηλευτές εν τέλει ψήφισαν. Δημοκρατικά!              
img 3421img 3421
                                  

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ:ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ, ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ

Μετά από τέσσερις μήνες εχθροπραξιών χωρίς ως τώρα ορατό αποτέλεσμα, το ΝΑΤΟ δηλώνει αποφασισμένο να συνεχίσει αν χρειαστεί και τον Αύγουστο, παρά την μεγάλη θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων, το Ραμαζάνι. Αμετακίνητη και η Λιβύη, συνεχίζονται οι εχθροπραξίες.
Το ΝΑΤΟ, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας αντισυνταγματάρχης Μάικ Μπράκεν, δεν αποκλείει να συνεχίσει τις επιχειρήσεις του στη Λιβύη τον Αύγουστο, αν οι δυνάμεις του συνταγματάρχη Καντάφι δεν σεβαστούν την εκεχειρία στη διάρκεια του ιερού μήνα των μουσουλμάνων.

-Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!-

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ!!!alt

Η στήλη με δύο άρθρα (1 Μαΐου, Τι έγινε με τα CDS ) και (2 Μαΐου, Υπόθεση CDS: Αρχίζουν και γίνονται πολλές οισυμπτώσεις) είχε πολύ έγκαιρα εντοπίσει ότι «κάτι» τρέχει με τα Ελληνικά CDS και τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα.
Τις τελευταίες ημέρες, μετά από τον θόρυβο που ξέσπασε για τα Ελληνικά CDS, τις καταγγελίες του Βουλευτή της Β΄ Αθηνών κ. Π. Καμένου, η στήλη με νέο άρθρο της επανήλθε. Σε νέο άρθρο της (5 Ιουλίου, Κούνια που σε κούναγε Ζαν Κλωντ) φωτογράφισε ουσιαστικά την Λουξεμβουργιανή τράπεζα DEXIA ως κάτοχο μεγάλου αριθμού Ελληνικών CDS. Ευνόητα η παραπάνω τράπεζα θα κερδίσει άμεσα και μάλλον πάρα πολλά χρήματα από τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδας.

Δεν φεύγουν από το Σύνταγμα οι «αγανακτισμένοι»

Αμετακίνητοι κυριολεκτικά και... μεταφορικά από την απόφασή τους να παραμείνουν στην Πλατεία Συντάγματος δηλώνουν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για 49η ημέρα και οργανώνονται για τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε «άτυπη» συνάντηση του συντονιστικού και εκπρόσωποι των ομάδων και των φορέων κατέθεσαν προτάσεις, ανά τομέα και θεματική ενότητα, προκειμένου την Τετάρτη να συζητηθούν εκτενώς και να ληφθούν αποφάσεις. 

Πρωτοφανή επεισόδια στη Λευκωσία

Την κατάληψη του Προεδρικού Μεγάρου, στη Λευκωσία, επιχειρούν χιλιάδες διαμαρτυρόμενοι Κύπριοι πολίτες. Αυτήν την ώρα σημειώνονται πετροβολισμοί, συγκρούσεις και ευρεία χρήση δακρυγόνων. 

Οι κουκουλοφόροι ξέφυγαν στα γύρω στενά και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Επίθεση με πέτρες, ξύλα, σφυριά και άλλα αντικείμενα δέχθηκαν αστυνομικοί στα  Εξάρχεια με αποτέλεσμα δυο άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να τραυματιστούν, ένας εκ των οποίων σοβαρά χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τουΕπίθεση με δυο τραυματίες αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

επιθεση σαι αστυνομικων

Τραυματισμός αστυνομικών από επίθεση κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια